Suradnici

Ivana Đula (Dubrovnik, 1983.) nakon diplome na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, upisuje MA studij dramaturgije izvedbe na Akademiji dramskih umjetnosti, gdje je za dramaturgiju plesne predstave Tri sestre nagrađena Rektorovom nagradom.
Kao dramaturginja i autorica teksta i glazbe ostvaruje veliki broj projekata u kazalištima u Zagrebu, Rijeci, Puli, Dubrovniku, Varaždinu, Splitu, Šibeniku i Ljubljani . Njezin rad nagrađen je na festivalima Mali Marulić, Festivalu ASSITEJ, Međunarodnom lutkarskom festivalu PIF te Međunarodnom lutkarskom festivalu u Kragujevcu.
Pedagoškim radom bavi se od 2002., a 2014. godine pokreće udrugu za edukaciju djece i mladih u području izvedbenih umjetnosti, ArtArea, u sklopu koje realizira brojne radionice i projekte u suradnji s drugim pedagozima i umjetnicima. Od 2017. bavi se izvedbenošću tišine i zvuka kroz multimedijalne projekte u suradnji s plesnom umjetnicom Martinom Tomić i likovnom umjetnicom Lenom Kramarić. U suradnji s Lukom Vrbanićem postavlja audio instalacije Kako zvuči grad?, te La musica di notte 2019, a u sklopu rezidencijalnog boravka na projektu Sakupljač Dubrovnik, u ljeto 2020. otvara izložbu zvuka, Sakupljačica zvukova. Živi u Zagrebu s Lukom, Petrom i Dešom.

Hrvoslava Brkušić (1982.) diplomirala je na Akademiji dramske umjetnosti, filmsku i TV montažu i magistrirala na Akademiji likovnih umjetnosti na odsjeku za Animirani film i Nove medije, smjer Novi mediji. U umjetničkoj praksi izražava se kroz audio instalacije, izvedbe uživo, film i video. Jedan od glavnih interesa umjetničkog istraživanja je zvuk i eksperimentiranje s različitim frekvencijama i radio – valovima (osobito kratki val, UKV, misteriozni radio signali, EME komunikacija) i istraživanje različitih video i filmskih materijala (16mm film, DV tehnike, digitalni mediji). Kao filmska montažerka radila je na nizu dokumentarnih, eksperimentalnih i igranih filmova. Jedna je od članica ženskog umjetničkog kolektiva Ljubavnice. Dio je Restartovog edukativnog tima, radi na Školi dokumentarnog filma i kao vanjska suradnica na Akademiji likovnih umjetnosti.

Ivana Pipal (Zagreb, 1990.) vizualna umjetnica, magistrirala je Animirani film i nove medije na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Najčešće se izražava kroz medij crteža, umjetničke knjige, animacije, ilustracije, dizajna, filma i videa. Nagrađena je poticajem Grada Zagreba za najbolja ostvarenja književnog stvaralaštva u 2013. godini za svoju prvu objavljenu knjigu ‘’Priča o teti Mandi’’. U 2018. godini objavila je ilustriranu knjigu za djecu Žuti i Plavi grad na 6 jezika, nakon što je 2017. sudjelovala na izložbi ilustracija na Sajmu dječje knjige u Bologni. Posebno priznanje Biennala ilustracije u Zagrebu, te MSU nagradu Salona Mladih dobiva 2020te godine.
Redovito izlaže svoje radove kroz samostalne i grupne izložbe. Aktivno djeluje unutar umjetničkog kolektiva Ljubavnice, koje spajaju umjetnost i znanost kroz različite suradnje, te svoje radove izlažu u obliku ambijentalnih instalacija. Režirala je i animirala nekoliko kratkih filmova i videa, u 2020. godini predstavila je hibridni animirani film “Mikrokazeta” nastao u suradnji s Igorom Bezinovićem i Bonobo studijem.